22.09.2021

Відкрив старий бабусин скриню і знайшов рецепт помідор. «Зимова метелиця» — без стерилізації

Дуже вдалий рецепт консервованих томатів з часником, які виходять просто розкішними і ароматними. Маринад насичений, підходить для готування домашньої гірчиці.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

помідори;
часник; < br /> перець чорний, запашний;
вода, 2 л;
сіль, 2 ст.л;
цукор, 150 г;
оцет 9%, 2 ст.л.

Процес приготування

Томати вибирайте невеликі, щільні, що не переспілі.

Часника беріть головку або дві, він створює необхідний смак і аромат маринаду і віддає його томатам.

Часник трьом на тертці або дрібно рубаємо, можна подрібнювати блендером.

Томати складаємо в банку і заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.

Виливаємо воду в каструлю, додаємо сіль і цукор, перець, оцет і доводимо до кипіння.

в банку до томатів кладемо перець горошком і заливаємо маринадом, закручуємо кришками.

< p>

Зберігаємо в підвалі або в коморі.

Томати виходять щільними, не потріскалася, ароматними, солодко-кислими.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *